1461 mobilya yatak odası

1461 Mobilya Yatak Odası almak çok kolay ve çok hızlı. Kaçıramayacağınız en uygun fırsatları bulabileceğiniz inanılmaz liste burada. Şimdi, listedeki ürünlere ve profesyonel yorumlara göz atarak rahat bir alışveriş yapın.

Fiyatı ne kadar 1461 mobilya yatak odası?

Bir mikrodalga iç kısımdan bulaşıkları ısıtır. Elektromanyetik dalgalar su moleküllerini gıdada hareket ettirir ve daha sonra ısınır. Bu ısı daha sonra yemeğin diğer daha kuru kısımlarına yayılır. Yüksek frekanslı 1461 mobilya yatak odası bir magnetron üretir. Bu dalgaların kullanımı, besinleri korunabildiğinden, yiyecekleri ısıtmanın nispeten yumuşak bir yoludur. Tabii ki, bu sadece mikrodalga doğru kullanılırsa geçerlidir. Basit olanlar aralıklarla çalıştırılır. Bu, istenen performansı elde etmek için Magnetron'un dönüşümlü olarak açılıp kapandığı anlamına gelir - ancak açık fazda tam güçte çalışır. Hangi yiyeceği ısıtmak istediğinize bağlı olarak, güç kaynağı ayarlanabilir. Balık gibi hassas yemekler vitamin kaybına neden olabilir ve tadı da zarar görebilir, çünkü performans ritmik olarak açılıp kapanmasına rağmen, özellikle kısa bir süre için yüksektir. İnvertör mikroları olarak adlandırılan anahtarlama güç kaynağı ile daha yeni, bunu düzenler. Anot akımı burada elektronik olarak kontrol edilir ve güç daha eşit olarak çıkarılır. Mikrodalgadaki ısı dağılımı da ısıtılacak mallara bağlı olduğundan, birçoğunda bir pikap vardır. Bu, rotasyonla yiyecekleri daha eşit bir şekilde ısıtmanın basit bir işlevine sahiptir. Aksi takdirde, sadece aynı alanlar ısıtılır - o zaman bazı noktalar pişirilir, diğerleri hala soğuk olur. Tehlikeli?

Mikrodalga satın almayı planlıyorsanız, birkaç şeyi düşünmelisiniz. Cihazın gelecekte hangi işlevleri devralması gerektiği önceden açık olmalıdır. Bu satın alma kriterlerine uyulursa, ızgaralı mikrodalga fırına yerden tasarruf sağlayan bir alternatif olabilir. Bu, özellikle küçük hazırlık miktarlarında enerji tasarrufu sağlar, çünkü önce büyük bir fırını ısıtmak gerekli değildir.

Cihazı yiyecekleri hazırlamak için çok sık kullanıyorsanız, sıcak ve dolaşan havanın ek işlevlerini de göz önünde bulundurmalısınız. Buhar pişirme fonksiyonlu mikrodalga ekipmanı hala bir adım daha ileridedir. İkinci modeller genellikle kapsam ve kapasite bakımından biraz daha büyüktür, böylece tüm yapraklar, kek veya pişirme kalıpları da sığar.

Mikrodalga sadece özel hanelerde yararlı değildir. Pratik bir mutfak cihazı ofislerde de tanınabilir. Bazı çalışanlar, iş sırasında mola sırasında sıcak bir yemek olmadan yapmak istemezler. Örneğin ızgara ve ızgaralı cihaz bunun için çok yararlıdır. Ayrıca, modern cihazların kullanabileceğiniz birçok işlevi vardır. Böylece ızgara fonksiyonu veya sıcak hava ve buhar pişirme fonksiyonu olan 1461 mobilya yatak odası bulabilirsiniz. Bu, yiyecekleri sadece bir mikrodalga ile ısıtmakla kalmayıp, aynı zamanda pizza pişirebileceğiniz anlamına gelir.

Cam ön için dışarıdan basit cam temizleyici kullanılabilir. Mikrodalganın sık kullanımı, aynı zamanda bulaşıkların daha az başarılı başarısı genellikle çıkarılması gereken kirli sonuçlara yol açar. Cihazın bakımı ve temizliği doğal olarak malzemesine de bağlıdır, bu nedenle paslanmaz çelik kir ve kalıntıları temizlemek için örn. B. plastik.

Örneğin, paylaşılan bir dairenin geçit töreni örneğini ele alalım. Genellikle herhangi bir alanı azaltmakla ilgilidir. Planlama aşamasına ve ocak, fırın, mutfak duvar dolabı gibi mevcut ekipmana bağlı olarak, en mantıklı olanı düşünebilirsiniz. Bir yandan, fırın, vapur gibi ek mutfak aletleri mikrodalga yardımıyla değiştirilebilir (bu da örneğin pizza veya kek gibi birkaç şeyin pişirilebileceği anlamına gelir). Öte yandan, çok yönlü mutfak asistanımızın yeri çok önemlidir.

Isıtma ve 1461 mobilya yatak odası kombinasyon operasyonunda nispeten huzursuz çalışma gürültüsü negatif tarafta sadece zayıf bir noktadır, çünkü hiçbir mikrodalga derecelendirmeyi »sessizce hak etmez.