Online Bağış
bilgi@tacev.org.tr

Duyurular / Etkinlikler

Genç Aktivistler Derneği'nden TACEV'e ziyaret

Uluslararası Genç Aktivistler Derneği Başkanı Erkan Helvacı ve Genel Koordinatör Tevfik Yazıcılar, vakfımızı ziyaret etti.

Vakıf yöneticileri ile gerçekleştirilen samimi görüşmede; Helvacı, Uluslararası Genç Aktivistler Derneği'nin faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

Kudüs ve Mescid-i Aksa'nın İslam dünyası için taşıdığı ehemmiyeti dile getiren Helvacı, bu konuda Türk ve dünya kamuoyunun bilinçlendirilmesinin önemine değindi.

Kudüs ve Mescid-i Aksa'nın özgürlüğe kavuşması maksadıyla toplumsal şuurun güçlendirilmesi gerektiğini vurgulayan Helvacı, "Gençlere Kudüs’ü ve Mescid-i Aksa’yı anlatıyoruz. Üniversite, lise öğrencilerine seminerler, paneller, resim sergileri, kitap okumaları gibi etkinliklerle Kudüs sevgisi aşılamaya çalışıyoruz" diye konuştu.

Görüşme sonrasında Helvacı, Kurumsal İletişim Sorumlumuz İsmail Bakal'a, özgür Filistin’in sembolü olan ve ancak Filistin özgür kaldığında insanlara yüzünü döneceği belirtilen, Filistinli karikatürist Naci el-Ali’nin ünlü çizgi karakteri Hanzala’nın bir maketini taktim etti.

Videolar

Fahrettin Tacar Eğitim Vakfı 2019